WWW.INTERDAM.COM

Ruimte voor innovatieve ideeën!


Op de engineering- en R&D afdeling van InterDam worden de wensen van de klant omgezet naar maakbare constructies. Tevens bedenken wij met elkaar innovatieve oplossingen om de klant nog beter van dienst te zijn.


Welkom in de wereld van de engineers van InterDam. Een groep jonge engineers ondersteund door ervaring met een gezamenlijk doel: De beste, duurzame en meest veilige oplossingen voor de klant bedenken.
Als Engineer heb je veel contact met collega’s van de andere afdelingen. In projectteams met sales, werkvoorbereiding en projectmanagement ben je verantwoordelijk voor diverse internationale projecten van InterDam. Jouw succes haal je uit slimme en innovatieve ontwikkelingen voor bestaande en nieuwe producten.

Benieuwd hoe het ontwerp op jouw scherm er in de werkelijkheid uitziet? Loop even de productie in en neem van dichtbij een kijkje bij de door jouw ontworpen producten en krijg direct feedback van de mannen uit de werkplaats.
Het concentratielevel ligt vaak erg hoog omdat een klein foutje soms grote gevolgen kan hebben. Ontspanning is daarom een belangrijk onderdeel van je dag. Wij ontladen dan graag met een potje tafeltennis. Oh ja… dat kan er best fanatiek aan toegaan!


Vacatures

Hieronder de openstaande vacatures voor deze afdeling

Senior Project engineerInventor tekenaarProject Engineer

Interesse? Neem dan nu contact op.

Contact