WWW.INTERDAM.COM

❮ Terug naar het overzicht

Project Engineer

Locatie: Ridderkerk
Department: Engineering
Dienstverband: Fulltime (40 uur)
Opleidingsniveau: HBO

Deel op..

InterDam opent deuren!
Duurzaamheid, veiligheid, productontwikkeling, opleiding en training staan voorop binnen InterDam. Of het nu de engineering, productie, sales/marketing of werkvoorbereiding is. Het bedrijf maakt een flinke groei door en wij zoeken meerdere collega's die deel willen uitmaken van onze missie. Bij InterDam gebeurt het samen, waar professionals worden gewaardeerd en de ruimte hebben zich te kunnen ontplooien.
 
Wie ben jij?
Een enthousiaste, analytische, oplossingsgerichte en leuke collega!
Heb jij een brede technische kennis en zijn de termen bouwfysica, geluid, thermische isolatie en constructie voor jou geen onbekende? Dan zoeken wij jou!
 
Jij hebt verstand van het maken van constructieberekeningen voor divers constructiewerk als wanden, deuren en ramen. Verder vind je het leuk om bezig te zijn met de nieuwste ontwikkelingen en denk je graag mee aan nieuwe en vooral slimmere oplossingen.  

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?
Bouw en werktuigbouw komen samen in jouw werkzaamheden. Jij bent verantwoordelijk voor het verbeteren of ontwikkelen van onze producten. Door middel van jouw constructieberekeningen bepalen wij of onze producten sterk genoeg zijn voor de diverse omstandigheden waar zij worden geplaatst.
 
Je zal zelfstandig projecten oppakken en deze samen met een projectteam begeleiden. Het kan dus zijn dat je contact hebt met klanten, met de interne projectleiding of simpelweg met de manager engineering om alles in goede banen te leiden. Uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor het op te leveren engineeringswerk van je projecten.

En verder:
 
- Opzet van engineeringsprojecten in overleg met de manager engineering en het samengestelde projectteam.- Ontwerpen van diverse brandveilige deuren, wanden of andere mechanische systemen
- Opzetten van keurtekeningen naar aanleiding van de constructie- en architectonische tekeningen.
- Bedenken en uitwerken van detail- en fabricage tekeningen in samenwerking met het projectteam.
- Verantwoordelijk voor de technische uitvoering en optimalisatie van engineering projecten
- Af en toe een kop koffie halen voor je collega's en een potje tafeltennis spelen
 
Wat zoeken we?
InterDam kent een no-nonsens cultuur, aanpakken en oppakken zit in je! Toch zijn er een aantal voorwaarden die belangrijk zijn binnen de functie. Om te beginnen gaat het om een fulltime functie op ons kantoor in Ridderkerk.
 
- HBO werk- en denkniveau, Bouwkunde
- Kennis en ervaring met Autocad is een dikke pré!
- Nederlands en Engels in woord en geschrift
- Service en klantgerichte instelling waarbij je met zowel een interne al externe blik
- Een creatieve en oplossingsgerichte geest
 
Gaan we er voor?
Voel jij je aangesproken? Klop op de deur, wie weet kunnen we je binnenkort verwachten als collega. Stuur een mail of bel gerust naar Kees Paardekooper, Kpa@InterDam.com


Solliciteer