WWW.INTERDAM.COM

❮ Terug naar het overzicht

Senior Project engineer

Locatie: Ridderkerk
Department: Engineering
Dienstverband: Fulltime (40 uur)
Opleidingsniveau: HBO

Deel op..

InterDam opent deuren!
Duurzaamheid, veiligheid, productontwikkeling, opleiding en training staan voorop binnen InterDam. Of het nu de engineering, productie, sales/marketing of werkvoorbereiding is. Het bedrijf maakt een flinke groei door en wij zoeken meerdere collega's die deel willen uitmaken van onze missie. Bij InterDam gebeurt het samen, waar professionals worden gewaardeerd en de ruimte hebben zich te kunnen ontplooien.
 
Wie ben jij?
Een verantwoordelijke, analytische, oplossingsgerichte en leuke collega!
Heb jij een brede technische kennis en vind je het leuk om engineering projectteams te sturen, ontwikkelen en te coachen? Wanneer je ook nog kennis hebt van brandwerendheideisen en ervaring binnen de on- en offshore wereld dan zoeken wij jou!
 
Jij stuurt moeiteloos engineers aan binnen diverse projecten, je weet als geen ander hoe je een team kan motiveren om de kwaliteit van onze producten op een hoog niveau te brengen en te houden.
Verder vind je het leuk om jouw technische kennis in te zetten voor nieuw te ontwikkelen producten en fungeer je als technisch vraagbaak voor projectmanagement en sales.
 
Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?
Engineeringsprojecten op het snijvlak van bouw- en werktuigbouwkunde voor on- en offshore modules daar ligt jouw uitdaging en verantwoordelijkheid. In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor het leiden van diverse engineeringprojecten, van keurtekening tot fabricagetekening. Daarnaast ben je op de hoogte van de projectspecificaties en onderhoud je contact met internationale klanten.
 
Als senior project engineering ondersteun je de projectengineers met jouw technische kennis. Samen met projectmanagement en de engineering manager zorg je voor de planning, werkstructuur en communicatie van verschillende internationale projecten. Jij bent verantwoordelijk voor het op te leveren engineeringswerk van de lopende projecten.

Werken bij InterDam opent deuren! Je werkt hard, samen maar vooral met plezier. Zo kun je op een gemiddelde werkdag de volgende werkzaamheden verwachten:
- Verantwoordelijk voor de engineering binnen de projecten
- Ontwerpen en uit-engineeren van on- en offshore gebouwen/modules
- Aansturen van een engineering projectteams
- Uitzetten en monitoren van de planning, voortgang en kwaliteit
- Verantwoordelijk voor de technische uitvoering en optimalisatie van engineering projecten
- Klaar staan voor collega’s om ondersteuning te bieden gedurende de projecten maar ook af een toe een kop koffie of thee halen voor de afdeling 

Wat zoeken we?
InterDam kent een no-nonsens cultuur, aanpakken en oppakken zit in je! Toch zijn er een aantal voorwaarden die belangrijk zijn binnen de functie. Het gaat om een fulltime functie op ons kantoor in Ridderkerk. 
- HBO werk- en denkniveau, Bouwkunde/Werktuigbouwkunde met 5+ jaar ervaring
- Kennis van Autocad, Revit en / of Inventor is prettig
- Kennis van Microsoft Office
- Nederlands en Engels in woord en geschrift
- Je vindt het leuk om je collega’s te stimuleren, motiveren en te coachen
- Je communiceert intern effectief op alle niveaus en bewaakt de belangen van het projectteam
- Service en klantgerichte instelling waarbij je contact onderhoud met interne en externe stakeholders
- Een creatieve en oplossingsgerichte geest 

Gaan we er voor?
Herken jij jezelf? Open de InterDam deur, wie weet kunnen we je binnenkort verwachten als collega. Stuur een mail of bel gerust naar Kees Paardekooper, Kpa@InterDam.com
 


Solliciteer