WWW.INTERDAM.COM

InterDammers vertellen over hun ervaringen als werknemer van InterDam. Vandaag spreken wij Vivianne Bongers.

Vivianne aan het woord                       Functie: Project Assistant                                Werkzaam sinds: November 2014

Hoe heb je InterDam leren kennen?

Ik heb de vacature sales support functie via Indeed.nl gevonden. In 2014 ben ik gestart in deze functie maar na een aantal maanden ben ik in een andere rol terecht gekomen. Nu ben ik met veel plezier werkzaam als Project Assistent.

Wat houd je functie precies in?

Ik ben verantwoordelijk voor diverse logistieke processen binnen InterDam. Onze producten die verzonden worden moeten ook daadwerkelijk de douane passeren, hiervoor is diverse documentatie nodig, deze verzorg ik. Verder verzorg ik de logistieke documenten voor de klanten, hierbij kun je denken aan certificaten, commercial invoice, paklijsten en facturatie.

Dit is voornamelijk het administratieve gedeelte. Daarnaast ondersteun ik als project assistent diverse collega’s met betrekking tot de afhandeling van bestellingen, managen van logistieke processen en de communicatie met klanten, leveranciers en samenwerkingspartners. Een hele diverse functie waarin er altijd wat te doen is en ik dagelijkse nieuwe werkzaamheden tegen kom. Ik verveel mij in ieder geval nooit.

Waar werk je aan bij InterDam?

InterDam voert grote projecten uit in de on- en offshore branche. Deze projecten bieden, door toepassing van explosie- en brandwerende producten, veiligheid aan medewerkers on-site. Ik werk specifiek aan een goede samenwerking tussen onze klanten en InterDam door ondersteuning te bieden aan het projectteam van zowel InterDam als van de klant.

Wat vind je van InterDam als werkgever?

Top! Door de informele sfeer binnen InterDam voelt het vaak als thuiskomen. Verder verzorgt InterDam regelmatig leuke uitjes en vrijdagmiddagborrels. En natuurlijk op werkgebied krijg je veel verantwoordelijkheid en er is ruimte voor nieuwe ideeën.

Hoe ervaar je InterDam als werkomgeving?

Goed! InterDam is een ambitieus bedrijf en dat merk je aan alles. Je kunt je bij InterDam ontwikkelen en verantwoordelijkheid nemen.  Er heerst een open sfeer en we streven met elkaar naar hetzelfde doel, de positie van marktleider. Door hard te werken en samen te werken komen we dagelijks tot een mooi eindproduct.