WWW.INTERDAM.COM

InterDammers vertellen over hun ervaringen als werknemer van InterDam. Vandaag spreken wij Wanda van Hengel.

Wanda aan het woord                                                        Functie: Project assistent                                                                   Werkzaam sinds: juni 2013

Hoe heb je InterDam leren kennen?

Ik heb InterDam gevonden via een advertentie in de plaatselijke krant. Vanaf het moment van solliciteren is het eigenlijk heel snel gegaan en kon ik snel aan de slag binnen InterDam.

Wat houd je functie precies in?

Als Project assistent ondersteun ik de inkoopgroep en bemiddel tussen de interne klant en de externe markt. Daarbij komen een hoop diverse en uitdagende werkzaamheden kijken. Zo moet ik bijvoorbeeld navraag doen op leveringen, afwijkende orderbevestigingen en levertijden zowel richting de klant als bij mijn collega’s. Verder meld ik de monteurs die op klus gaan aan en registreer ik de gereedschappen in de fabriek zodat deze tijdig gekeurd kunnen worden of indien nodig gerepareerd.

Ik heb een diverse functie waarin ik veel contact heb met de verschillende afdelingen en kan ik een bijdrage leveren aan de voortgang van het bedrijfsproces en het ondernemingsresultaat. Dat maakt het voor mij erg plezierig zodat ik graag naar mijn werk toe kom.

InterDam als werkgever

InterDam is een snel groeiende organisatie dat haar werknemers stimuleert om met elkaar tot een mooi eindproduct te komen. En wat ik goed vind om te zien is dat InterDam zich inzet naar het personeel om zich persoonlijk te ontwikkelen.

Hoe ervaar je InterDam als werkomgeving?

De werksfeer is eigenlijk altijd goed en met alle collega’s kan ik goed door één deur. Met sommige collega’s heb ik intensiever contact dan met andere collega’s. Maar door de goede sfeer zijn de vrijdagmiddagborrels en de uitjes altijd gezellig.

De professionele uitstraling van InterDam is erg positief, de leveranciers waar ik veel mee in contact ben zijn louter positief. Het is fijn om daaraan bij te kunnen dragen.