WWW.INTERDAM.COM

Inge Scheurwater is sinds 11 april 2016 werkzaam voor InterDam in de functie van Marketeer. Zij vertelt over haar kennismaking met InterDam en hoe het is om als nieuwkomer te werken bij InterDam.


De eerste indruk!

“Mijn indruk van InterDam is vanaf het begin goed. Een ambitieus en gezellig bedrijf waar wordt ontwikkeld en waar je als werknemer ook kunt ontwikkelen”.

De kennismaking

Inge heeft InterDam gevonden via de openstaande vacature van Marketeer. Door te zoeken op functie eisen kwam de vacature naar boven en wist zij dat dit een functie is die bij haar zou passen. Wat haar aansprak was de veelzijdigheid binnen de functie, een combinatie tussen marketing en communicatie, beurzen en vormgeving. Bovendien trok het Inge aan om voor een groeiende organisatie te werken met het doel om marktleider te worden

De sollicitatieprocedure

“Het was een prettige en vlotte sollicitatieprocedure, na mijn sollicitatie ben ik snel gebeld voor aanvullende informatie en ben ik uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek”.

Bij binnenkomst voelde Inge direct de positieve vibe, er was een goede sfeer. Na een prettig sollicitatiegesprek met de Recruiteer en de manager waarin de volgende onderwerpen aan bod kwamen; InterDam als werkgever, de afdeling Sales / Marketing, de functie Marketeer en uiteraard de persoonlijke motivatie en werkervaring van Inge. Al de volgende dag is er contact over een vervolggesprek geweest waarbij direct de arbeidsvoorwaarden werden besproken. Twee weken later is Inge begonnen op de afdeling Sales / Marketing!

De eerste werkdag

“De eerste dag was spannend maar vooral leuk. Ik ben goed ontvangen en de sfeer die ik proefde tijdens mijn sollicitatiegesprek kwam weer bovendrijven waardoor ik mij direct op mijn plek voelde”.

Vanuit InterDam is alles klaargezet, van werkplek tot inlogcodes. Na een kennismakingsrondje langs alle afdelingen kon ze aan de slag! Er is goed nagedacht over het inwerktraject, vanaf het eerste moment is Inge direct aan het werk gezet en kon zij bij onduidelijkheden of vragen terecht bij haar collega’s. “Met een proactieve, nieuwsgierige houding raak je snel bekend met het bedrijf, de cultuur en de producten die InterDam ontwerpt en produceert”, aldus Inge.

Inge verzorgt alle marketing activiteiten en is ondersteunt de Sales collega’s. Dit betekent dat zij o.a. verantwoordelijk is voor:

  • De interne en externe nieuwsbrieven
  • De organisatie en aankleding van nationale en internationale beurzen
  • Bijhouden van de vernieuwde InterDam website: www.interdam.com
  • Beheer van social media kanalen als Facebook, LinkedIn en Twitter
  • Opstellen van datasheets
  • Verzorging van het promotiemateriaal van InterDam