WWW.INTERDAM.COM

De start van een nieuw project begint bij sales!


Vanuit het hoofdkantoor in Ridderkerk worden de salesaanvragen opgezet en gecoördineerd. Vanwege de internationale markt die InterDam bedient heb je veel internationale contacten met klanten maar ook met lokale (wereldwijd) agentschappen.


Werken op de sales betekent dat je aan het begin staat van grote projecten. Door het goede contact wat jij hebt met de klanten komen zij vanzelf terug met nieuwe aanvragen daarnaast probeer je de klantenkring verder uit te breiden door het opstellen van kwalitatief goede offertes en gedegen technische informatie over de producten van InterDam. Leuke aan de sales bij InterDam is dat je echt een adviserende rol hebt en dus kunt meedenken met de klant en daardoor naar volledige tevredenheid de producten kunt verkopen.
Vanwege het internationale karakter betekent het ook dat wij internationale beurzen bezoeken om InterDam te vertegenwoordigen.

De marketeers zijn verantwoordelijk voor de communicatie die aansluit bij de doelgroep en het doel. Denk bijvoorbeeld aan een internationale beurs. Als marketeer zet je dit om in beeldmateriaal wat gebruikt wordt voor de beursstand, informatiebrochures of ander creatief promotiemateriaal.
De sales / marketing verzorgt de professionele uitstraling van InterDam. Elke dag zijn wij bezig met het verbeteren van onze communicatieprocessen om onze klanten te bedienen! En dit doen we met een glimlach omdat we trots zijn op ons product en ons bedrijf!


Vacatures

Hieronder de openstaande vacatures voor deze afdeling

Open Sollicitatie

Interesse? Neem dan nu contact op.

Contact