WWW.INTERDAM.COM

In april 2007 is InterDam opgericht, 10 jaar later op donderdagavond 13 april vertrok het InterDam team richting het vliegveld om vervolgens vrijdagochtend vroeg naar Portugal te vliegen! Rond het middaguur stapte iedereen uit de bus in Lagos en kon het weekend wat in het teken stond van teambuilding, ontspanning en competitie beginnen.

Vrijdagmiddag kon iedereen even bijkomen van de reis en het harde werken de afgelopen 10 jaar en genieten van het heerlijke Portugese weer. De dag werd afgesloten met een gezamenlijk diner in het oude stadcentrum van Lagos.

Zaterdag begon al vroeg, om 10:00 vertrokken we richting de haven van Lagos voor een fanatieke zeilrace. Op meerdere zeilboten voer het InterDam team de haven uit richting de open zee. De zon scheen al heerlijk en de wind kwam ook steeds meer opzetten. Na een korte instructie gingen de wedstrijden van start, the best-of-two races zou naar huis gaan met een prachtige InterDam zeilmedaille. Na een paar uur legde de boten weer aan in de haven en na een aantal spannende minuten werd de winnaar van de race bekend gemaakt. Dit team mocht zich Zeilkampioen, Portugal 2017 noemen! Na terugkomst in het hotel, maakte iedereen zich op voor de feestavond. De avond ging van start ging met een overheerlijke BBQ onder het genot van livemuziek en werd gevolgd door een aantal bedankjes & speeches. Daarna kon iedereen met de voetjes van de vloer en bleef het nog lang gezellig.

De zondag begon rustig, zodat iedereen even kon bijkomen van het feest van zaterdag. Rond een uur of 13:00 ging het sportieve programma weer van start. Er kon gekozen worden tussen 4 activiteiten: rif vissen, kajakken, fietsen en de jeep safari door de Algarve. Er werd volop genoten, maar sommige activiteiten waren ook erg uitdagend. Tijdens het fietsen moest er hard gewerkt worden om heuvels van meer dan 10% stijging op te komen!

De laatste dag brak aan, iedereen heeft een lekker kleurtje gekregen en is helemaal tot rust gekomen. Het teambuildingsweekend werd afgesloten met een gezellige brunch, waarna de bus weer richting het vliegveld van Faro vertrok. Dinsdag verschenen alle medewerkers weer fris en fruitig op kantoor, er werd met plezier volop nagepraat over het weekend en werd er een start gemaakt om te zorgen dat de komende 10 jaar net zo gezellig, fijn en succesvol worden!